NiiCO, de bedenkers van de Social Card
Dedemsvaartweg 173
2545 DB Den Haag
Tel.: 070-3097680
hsa_logo


We stellen ons even voor
NiiCO is een handelsnaam van "Harmony System Applications Den Haag BV".  Ruim 25 jaar geleden zijn we begonnen met het ontwikkelen van software voor middelgrote computers, toen de PC nog in de kinderschoenen stond  en de pc daarom weinig of niet gebruikt werd voor zakelijke toepassingen.  Maatwerk was de enige mogelijkheid om een bedrijf te automatiseren.  Daarnaast ontwikkelde we ook software voor algemeen gebruik.  Juist onze kwaliteit om maatwerk software te kunnen leveren geeft ons vandaag de dag nog steeds een voorsprong om aan vragen uit het bedrijfsleven te kunnen voldoen.  Wist u, dat sommige van onze klanten al meer dan 25 jaar van onze diensten gebruik maken.
Wat brengt de toekomst?
Net als u kunnen wij er niet omheen, dat de wereld in rap tempo verandert.  Nieuwe technische mogelijkheden zitten in alles wat we tegenkomen.  Waar wij vroeger alleen maar van konden dromen, is van de dag realiteit.  Internet maakt het leven een stuk aangenamer en gemakkelijker.
Om dat te demonstreren vertellen wij u graag meer over onze service om voor u online cadeaubonnen te verzenden: NiiCO.
Onze bereikbaarheid?
Heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden uw mails zo snel en volledig mogelijk.
Wilt u ons persoonlijk spreken? Geen probleem. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.  Telefonisch zijn wij bereikbaar op 070-3097680 tussen 10:00 en 18:00 uur.
Op veel vragen vindt u het antwoord hier.
© 2016-2017, NiiCO bv